Nieuws

Verkoop GP België 2023 gestart!

Afgelopen week hebben we ook de verkoop van onze derde Grand Prix van 2023 kunnen publiceren. En wel onze 'thuis' race in Spa-Francorchamps. We werden enkele weken nog positief verrast door de mededeling dat er in seizoen 2023 op zaterdag een Sprint race voor de Formule 1 wordt gehouden. Dit betekent tevens dat er vrijdag écht wat op het spel staat, namelijk de Formule 1 kwalificatie t.b.v. de Sprint race op zaterdag.Wellicht dat de organisatie van Spa-Francorchamps dit nieuws al eerder heeft mogen ontvangen. We hebben namelijk voor 2023 t.o.v. 2022 jaar te maken met een fors gestegen inkoopprijs op GP-tickets: Maar liefst ruim 30%... Parkeertickets voor de bus zijn zelfs verdubbeld...We hebben bovenstaande prijsstijgingen in beperkte mate doorgevoerd in onze verkoopprijzen zodat we u nog steeds een interessant aanbod kunnen doen m.b.t. de Grand Prix van België. Enkel de zaterdagtickets hebben deze prijsstijging van 30% volledig meegenomen, maar hier krijgt u ook ten opzichte van vorig jaar de Sprint race voor terug!Voor de zondag hebben we de kostenstijging beperkt tot 15%.Vertrouwende erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hopelijk tot ziens bij F1-travel-Limburg.Mocht u met betrekking tot bovenstaande (of andere) vragen hebben, dan horen wij uiteraard graag van u.Met vriendelijke groet en via deze weg alvast hele fijne feestdagen,Team F1-travel-Limburg

Lees meer »

F1 kalender 2023 bekend. Aanbod F1-Travel-Limburg volgt spoedig!

Zoals u wellicht al heeft vernomen is de F1 kalender voor 2023 gepubliceerd. Gelukkig zijn iconische races als Monaco en België behouden gebleven! De publicatie van de kalender betekent dat wij ook weer aan de slag kunnen met het samenstellen van onze arrangementen. Binnenkort zullen onze arrangementen online komen. U bent voor 2023 bij ons aan het goede adres als u interesse heeft in de races in Oostenrijk, Hongarije en/of België. Houd de site dan ook in de gaten als u er zeker van wilt zijn dat u niet achter het net vist!

Lees meer »

Tickets GP België personaliseren

Beste GP België 2022 bezoeker!In navolging van vorig jaar moeten ook dit jaar de tickets gepersonaliseerd worden en krijgen wij dus géén kant en klare PDF-tickets meer toegezonden van de organisatie.Elke klant welke de boeking heeft gemaakt krijgt op zijn of haar e-mail adres unieke weblinks toegestuurd. Elke weblink geeft de mogelijkheid om één ticket op de juiste naam te zetten. Heeft u bijvoorbeeld 4 zaterdagtickets besteld, dan krijgt u 4 unieke weblinks waarmee u elk ticket kunt personaliseren. U vult achtereenvolgens uw achternaam, uw voornaam, uw e-mailadres en uw telefoonnummer in. LET OP: dit kan slechts eenmaal. Zodra u op "Submit" klikt wordt uw ticket definitief aangemaakt met de door u opgegeven gegevens. Zie bijgaand screenshot voor een impressie.Ook eventueel bestelde parkeertickets worden op bovenstaande manier gepersonaliseerd/aangemaakt.Momenteel zijn wij nog aan het puzzelen met de toegewezen tickets, zodat elke bestelling netjes bij elkaar zit. Uiterlijk zaterdag 6 augustus ontvangt u van ons uw ticket(s) oftewel uw unieke weblink(s).Indien u vragen heeft over bovenstaande staan wij uiteraard graag tot uw beschikking!Met sportieve groet,Team F1-travel-Limburg

Lees meer »

Laatste GP België? Laatste kaarten!

Zoals u wellicht al is opgevallen zijn vrijwel alle reizen en tickets bij F1-Travel-Limburg uitverkocht!Er zijn nog slechts 2 soorten tickets te boeken, allebei voor de Belgische grand prix.Het gaat om vrijdag tickets in de Speed Corner (€ 29,-) en zondag tickets (dus exclusief busreis) op de nieuw gebouwde Combes tribune (€ 249,-).

Lees meer »

Verkoop neemt vlucht!

De laatste weken vliegen de GP-tickets en volledige GP-arrangementen de deur uit. Volledig te begrijpen nu Max met zijn laatste ijzersterke optredens de spanning weer teruggebracht heeft! Uiteraard voor ons alle reden tot tevredenheid en wij zijn druk bezig alle bestellingen goed te verwerken. Via deze weg een update van de beschikbaarheid. Wees er snel bij, OP = OP!Voor vragen zijn wij graag bereikbaar via info@f1-travel-limburg.nlMet sportieve groet,Team F1-travel-Limburg

Lees meer »

Terugblik GP van Nederland

Oranje, oranje en nog meer oranje.Waanzinnige sfeer, goed georganiseerd, spectaculair en vooral onvergetelijk. Zandvoort in een notendop.Kers op de taart uiteraard de winst van Max. Onderstaand filmpje zegt genoeg.

Lees meer »

Terugblik GP van België

Nu de stofwolken zijn opgetrokken (lees: de regenbuien zijn weggetrokken) van onze kant een terugblik en terugkoppeling met betrekking tot de Grand Prix van Spa-Francorchamps (zondag).

Lees meer »

Formule 1 zomerstop? F1-travel-Limburg zomerstop!

Het gehele Formule 1 circus heeft momenteel een 4 weekse zomerstop om vervolgens weer de strijd aan te gaan op Spa-Francorchamps. Waar wij uiteraard bij zijn, en u kunt er ook nog bij zijn! We hebben nog enkele vrijdag- en zondagtickets beschikbaar. Op=Op!

Lees meer »

De Limburger en F1-travel-Limburg slaan handen ineen

Iedere krant lezende Limburger kent het wel: het Formule 1 spel van De Limburger.Geef voor ieder F1-weekend jouw voorspellingen door en maak kans op mooi prijzen, uiteraard beschikbaar gesteld door F1-travel-Limburg.Klik hier om je aan te melden en te winnen!Veel succes!

Lees meer »

Start verkoop seizoen 2021

Na enkele maanden radiostilte hebben wij nu toch weer goed nieuws, zowel voor u alsook voor F1-travel-Limburg. We starten namelijk met de verkoop voor het Formule 1 seizoen 2021!

Lees meer »

17-09-2020: Corona update F1-travel-Limburg (3)

Vorige week (10 september) werd bekend gemaakt dat Sport Travel Office B.V. failliet is verklaard met als gevolg het aanstellen van een curator. Onze concullega’s Grand Prix Tours en Ticket+travel vallen onder dit moederbedrijf Sport Travel Office B.V. en zijn zodoende voorlopig uit de running.

Lees meer »

Zitplaatsen Hongarije bij F1-travel-Limburg

We hebben definitief onze zitplaatsen toegewezen gekregen voor de Red Bull tribune tijdens de Grand Prix van Hongarije. Zie bijgaande foto’s voor een duidelijk beeld. Het filmpje betreft ons zicht tijdens de Grand Prix van 2019. Deze plaatsen waren op vergelijkbare hoogte, dus u kunt mooi óver het hekwerk heen kijken.

Lees meer »

Black Friday bij F1-travel-Limburg!

F1-travel-Limburg blijft uiteraard niet achter bij alle Black Friday acties. Gebruik de kortingscode BLACKFRIDAY en geniet van kortingen oplopend tot € 50,- bovenop de lopende vroegboekkortingen!

Lees meer »

Algemene Voorwaarden

Momenteel wordt er (door een extern bedrijf) hard gewerkt aan het opstellen van de Algemene Voorwaarden en Privacy Policy van F1-travel-Limburg. De zogenaamde kleine lettertjes zijn er zowel voor u als voor F1-travel-Limburg zelf. Zodoende is het te allen tijde voor iedere betrokken partij helder wat er verwacht mag worden.

Lees meer »

Werkbezoek Monza

Donderdag 5 september stapten wij op vliegveld Köln/Bonn in het vliegtuig richting Milaan (vliegveld Bergamo). Na een rustige vlucht en prima transfer richting hartje Milaan, ingecheckt en direct op weg naar de pitlane walk op Monza!

Lees meer »

Nieuw logo

Vanaf deze week beschikt F1-travel-Limburg over een professioneel logo wat vanaf heden op alle mogelijke communicatiemiddelen gebruikt wordt. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, website etc.

Lees meer »

Werkbezoek Hongarije

Ter voorbereiding op een eventuele reis namens F1-travel-Limburg naar de Hungaroring in 2020 hebben wij afgelopen week een bezoek gebracht aan de GP van Hongarije.

Lees meer »