Nieuws

Tickets GP België personaliseren

Beste GP België 2022 bezoeker!In navolging van vorig jaar moeten ook dit jaar de tickets gepersonaliseerd worden en krijgen wij dus géén kant en klare PDF-tickets meer toegezonden van de organisatie.

Lees meer »

Verkoop neemt vlucht!

De laatste weken vliegen de GP-tickets en volledige GP-arrangementen de deur uit. Volledig te begrijpen nu Max met zijn laatste ijzersterke optredens de spanning weer teruggebracht heeft!

Lees meer »

Terugblik GP van Nederland

Oranje, oranje en nog meer oranje.Waanzinnige sfeer, goed georganiseerd, spectaculair en vooral onvergetelijk. Zandvoort in een notendop.Kers op de taart uiteraard de winst van Max. Onderstaand filmpje zegt genoeg.

Lees meer »

Terugblik GP van België

Nu de stofwolken zijn opgetrokken (lees: de regenbuien zijn weggetrokken) van onze kant een terugblik en terugkoppeling met betrekking tot de Grand Prix van Spa-Francorchamps (zondag).

Lees meer »

Formule 1 zomerstop? F1-travel-Limburg zomerstop!

Het gehele Formule 1 circus heeft momenteel een 4 weekse zomerstop om vervolgens weer de strijd aan te gaan op Spa-Francorchamps. Waar wij uiteraard bij zijn, en u kunt er ook nog bij zijn! We hebben nog enkele vrijdag- en zondagtickets beschikbaar. Op=Op!

Lees meer »

De Limburger en F1-travel-Limburg slaan handen ineen

Iedere krant lezende Limburger kent het wel: het Formule 1 spel van De Limburger.Geef voor ieder F1-weekend jouw voorspellingen door en maak kans op mooi prijzen, uiteraard beschikbaar gesteld door F1-travel-Limburg.Klik hier om je aan te melden en te winnen!Veel succes!

Lees meer »

Start verkoop seizoen 2021

Na enkele maanden radiostilte hebben wij nu toch weer goed nieuws, zowel voor u alsook voor F1-travel-Limburg. We starten namelijk met de verkoop voor het Formule 1 seizoen 2021!

Lees meer »

17-09-2020: Corona update F1-travel-Limburg (3)

Vorige week (10 september) werd bekend gemaakt dat Sport Travel Office B.V. failliet is verklaard met als gevolg het aanstellen van een curator. Onze concullega’s Grand Prix Tours en Ticket+travel vallen onder dit moederbedrijf Sport Travel Office B.V. en zijn zodoende voorlopig uit de running.

Lees meer »

Zitplaatsen Hongarije bij F1-travel-Limburg

We hebben definitief onze zitplaatsen toegewezen gekregen voor de Red Bull tribune tijdens de Grand Prix van Hongarije. Zie bijgaande foto’s voor een duidelijk beeld. Het filmpje betreft ons zicht tijdens de Grand Prix van 2019. Deze plaatsen waren op vergelijkbare hoogte, dus u kunt mooi óver het hekwerk heen kijken.

Lees meer »

Black Friday bij F1-travel-Limburg!

F1-travel-Limburg blijft uiteraard niet achter bij alle Black Friday acties. Gebruik de kortingscode BLACKFRIDAY en geniet van kortingen oplopend tot € 50,- bovenop de lopende vroegboekkortingen!

Lees meer »

Algemene Voorwaarden

Momenteel wordt er (door een extern bedrijf) hard gewerkt aan het opstellen van de Algemene Voorwaarden en Privacy Policy van F1-travel-Limburg. De zogenaamde kleine lettertjes zijn er zowel voor u als voor F1-travel-Limburg zelf. Zodoende is het te allen tijde voor iedere betrokken partij helder wat er verwacht mag worden.

Lees meer »

Werkbezoek Monza

Donderdag 5 september stapten wij op vliegveld Köln/Bonn in het vliegtuig richting Milaan (vliegveld Bergamo). Na een rustige vlucht en prima transfer richting hartje Milaan, ingecheckt en direct op weg naar de pitlane walk op Monza!

Lees meer »

Nieuw logo

Vanaf deze week beschikt F1-travel-Limburg over een professioneel logo wat vanaf heden op alle mogelijke communicatiemiddelen gebruikt wordt. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, website etc.

Lees meer »

Werkbezoek Hongarije

Ter voorbereiding op een eventuele reis namens F1-travel-Limburg naar de Hungaroring in 2020 hebben wij afgelopen week een bezoek gebracht aan de GP van Hongarije.

Lees meer »