Verkoop GP België 2023 gestart!

Gepubliceerd op 19 december 2022 om 15:59

Afgelopen week hebben we ook de verkoop van onze derde Grand Prix van 2023 kunnen publiceren. En wel onze 'thuis' race in Spa-Francorchamps.
We werden enkele weken nog positief verrast door de mededeling dat er in seizoen 2023 op zaterdag een Sprint race voor de Formule 1 wordt gehouden. Dit betekent tevens dat er vrijdag écht wat op het spel staat, namelijk de Formule 1 kwalificatie t.b.v. de Sprint race op zaterdag.

Wellicht dat de organisatie van Spa-Francorchamps dit nieuws al eerder heeft mogen ontvangen. We hebben namelijk voor 2023 t.o.v. 2022 jaar te maken met een fors gestegen inkoopprijs op GP-tickets: Maar liefst ruim 30%... Parkeertickets voor de bus zijn zelfs verdubbeld...

We hebben bovenstaande prijsstijgingen in beperkte mate doorgevoerd in onze verkoopprijzen zodat we u nog steeds een interessant aanbod kunnen doen m.b.t. de Grand Prix van België. Enkel de zaterdagtickets hebben deze prijsstijging van 30% volledig meegenomen, maar hier krijgt u ook ten opzichte van vorig jaar de Sprint race voor terug!
Voor de zondag hebben we de kostenstijging beperkt tot 15%.

Vertrouwende erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hopelijk tot ziens bij F1-travel-Limburg.

Mocht u met betrekking tot bovenstaande (of andere) vragen hebben, dan horen wij uiteraard graag van u.

Met vriendelijke groet en via deze weg alvast hele fijne feestdagen,

Team F1-travel-Limburg


«