GGTO certificering & Start verkoop

Gepubliceerd op 11 november 2019 om 16:56

Per 1 november 2019 is F1-travel-Limburg officieel deelnemer van Stichting GGTO (garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators).

Dit betekent dat wij z.s.m. de verkoop van onze reizen gaan starten. We hebben een zeer divers aanbod van vliegreizen tot busreizen en zelfs reizen (mogelijk) op basis van eigen vervoer. Ook de overnachtingsmogelijkheden variëren van hotels in het hartje van een wereldstad tot een familiecamping met alle bijbehorende vrijheden!

De gemeenschappelijke factor bij élke reis zijn de immer perfecte zitplaatsen bij de Grand Prix zelf en de persoonlijke service (zowel vóór de reis als ter plaatse) die F1-travel-Limburg u biedt! De zitplaatsen zijn altijd uit het zogenaamde “middensegment”. Zodoende zijn dit uiteraard niet de allerduurste kaarten maar eerlijkheidshalve ook niet de goedkoopste. We kunnen in ieder geval verzekeren (omdat we dit zelf grondig hebben bekeken) dat de geboden zitplaats in prijs-kwaliteitverhouding de beste keuze is!

 

Vanaf deze week presenteren we elke woensdag een nieuwe reis op de website en start de verkoop hiervan. Dit betekent dat medio december alle reizen zijn gepresenteerd, een geweldig kerstcadeau……?