04-05-2020: Corona update F1-travel-Limburg (2)

Gepubliceerd op 4 mei 2020 om 11:58

We hebben inmiddels iedereen persoonlijk kunnen informeren m.b.t. hun boeking bij F1-travel-Limburg. Tijd voor een algemene (Corona) update:


GP van Frankrijk: definitief afgelast.
GP van Hongarije: definitief statement van de organisatie dat ALS de race wordt verreden dit zonder publiek zal gebeuren.
GP van België: definitief afgelast.
GP van Italië: nog geen definitief besluit, maar de verwachting is ook hier dat ALS er gereden wordt dit zonder publiek zal gebeuren.


Kortom: geen positief nieuws. Maar laten we ook e.e.a. blijven relativeren, het is “slechts” onze sport/hobby. We willen jullie via deze weg veel sterkte, wijsheid en bovenal gezondheid wensen en hopen u in 2021 te mogen begroeten. Als de situatie het toelaat gaan wij weer werken aan ons aanbod van 2021.


Mocht u zich ongerust maken over ons, F1-travel-Limburg, dat is heel erg aardig van u. Maar gelukkig niet nodig. Uiteraard zijn dit ook voor ons zeker geen hoogtijdagen maar we proberen alles positief te bekijken en zoals aangegeven kijken wij alweer vol goede moed vooruit naar volgend jaar!
Financieel hebben we, ondanks dat we net begonnen zijn, een solide basis wat zich ook uit in onze deelname aan GGTO (Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators). Vind ons op https://www.stichting-ggto.nl/html/Aangesloten.asp nummer 1645.
Dus ook in 2021 boekt u veilig en vertrouwd bij F1-travel-Limburg!

Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Team F1-travel-Limburg