17-09-2020: Corona update F1-travel-Limburg (3)

Gepubliceerd op 17 september 2020 om 16:44

Vorige week (10 september) werd bekend gemaakt dat Sport Travel Office B.V. failliet is verklaard met als gevolg het aanstellen van een curator. Onze concullega’s Grand Prix Tours en Ticket+travel vallen onder dit moederbedrijf Sport Travel Office B.V. en zijn zodoende voorlopig uit de running.

 

Heel vervelend voor alle Formule 1 fans die reeds een reis hadden geboekt, welke sowieso al niet door kon gaan vanwege Corona, maar ook nog eens lang moeten wachten óf en wanneer zij hun geld terugkrijgen.

Hiermee wordt eens te meer het belang van deelname aan een Garantiefonds duidelijk. F1-travel-Limburg is aangesloten bij Stichting GGTO (https://www.stichting-ggto.nl)

U kunt ons vinden op https://www.stichting-ggto.nl/html/Aangesloten.asp op nummer 1645.

 

Het Garantiefonds GGTO garandeert reizigers die geboekt hebben bij een van de aangesloten touroperators dat zij het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgen indien de touroperator in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn voor het vertrek maar ook tijdens de reis.

Bovendien garandeert het Garantiefonds GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.

 

Gelukkig kunnen wij van onze kant melden dat wij zeer goed door deze Corona periode heen komen. Met een zeer coulante opstelling van onze partners (hotels, campings, vliegmaatschappijen, Grand Prix organisatoren) hebben wij het financiële verlies kunnen beperken tot een enkele aanbetaling. Deze prettige opstelling in combinatie met onze solide financiële basis leidt ertoe dat wij alle geboekte reizen netjes hebben kunnen afhandelen. Én wellicht net zo belangrijk: we kijken alweer vooruit naar de Formule 1 reizen van 2021!

Weliswaar een voorzichtige doorkijk naar het seizoen van 2021, het Corona virus is immers wispelturig. Onze intentie is echter om minimaal het aanbod van races in 2020 te evenaren. Sowieso kunnen wij toezeggen dat wij één busreis (GP van Oostenrijk indien deze doorgaat) zullen toevoegen aan het programma. Eventueel worden vliegreizen van verleden jaar ingewisseld voor een busreis. De verwachting is dat we straks een mooie combinatie hebben van busreizen (interessant qua budget) en vliegreizen (interessant vanwege korte reistijd).

 

Mocht u reeds uw interesse kenbaar willen maken voor een Formule 1 reis in 2021 of heeft u vragen/opmerkingen, mail dan naar info@f1-travel-limburg.nl en wij staan zoals u gewend bent voor u klaar!

 

Met sportieve groet,

 

Team F1-travel-Limburg