Start verkoop seizoen 2021

Gepubliceerd op 27 november 2020 om 13:27

Na enkele maanden radiostilte hebben wij nu toch weer goed nieuws, zowel voor u alsook voor F1-travel-Limburg.
We starten namelijk met de verkoop voor het Formule 1 seizoen 2021!

Voorlopig betreft dit enkel de Grand Prix van België, oftewel Spa-Francorchamps uiteraard. We hebben TOP plaatsen op de populaire en sfeervolle Speedcorner tribune voor u in de aanbieding. Onze (gereserveerde) zitplaatsen bevinden zich in de midden van deze tribune en wel op de bovenste rijen zodat een mooi zicht op de baan en TV-scherm gegarandeerd is.

Verder bieden wij voor seizoen 2021 in ieder geval nog arrangementen aan voor de Grand Prix van Nederland en Grand Prix van Hongarije. Houd hiervoor de website goed in de gaten. Mocht u hiervoor reeds interesse hebben kunt u ons uiteraard bereiken via info@f1-travel-limburg.nl

Wellicht goed om te vermelden (en gerust te stellen) in deze turbulente Corona tijden is onze Géén race geld terug garantie. Mocht onverhoopt een Grand Prix geen doorgang mogen/kunnen vinden vanwege Corona dan ontvangt u van ons uw volledige aankoopbedrag terug! Wij garanderen dat u uw geld op uw rekening heeft op dezelfde datum waarop oorspronkelijk de race verreden zou worden.

Rest ons nog u en uw naasten een goede gezondheid te wensen en hopelijk tot snel!

 

Team F1-travel-Limburg