Corona maatregelen voor Grand Prix van België

Gepubliceerd op 3 augustus 2021 om 23:32

Beste reiziger (of nog te worden klant) richting de Grand Prix van België,

We willen u graag op de hoogte brengen van enkele noodzakelijke informatie m.b.t. de Grand Prix van België, Spa-Francorchamps.

We hebben al diverse terechte vragen mogen ontvangen m.b.t. het versturen van de toegangstickets. Helaas hebben wij nog steeds niet de tickets ontvangen van de organisatie. We hebben vorige week (eind juli) telefonisch contact gehad met de organisatie en de tickets zijn ons beloofd vóór UITERLIJK 10 augustus. Als de organisatie deze termijn haalt, zorgen wij ervoor dat u uiterlijk 20 augustus uw tickets (op naam) per mail ontvangt. We vragen dus nog even voor uw geduld en begrip. De organisatie van Spa-Francorchamps beleeft momenteel ook geen fijne tijden. Vrij recent nog geconfronteerd met de overstromingen plus bijkomende schade aan het circuit en daarbij nog alle Corona-perikelen.

Met betrekking tot de corona-perikelen gelden er (helaas) strenge voorwaarden: dit is allemaal na te lezen op https://www.spagrandprix.com. In het kort betekent dit dat u bij aankomst bij het circuit in het bezit moet zijn van 3 documenten:
- Uw Grand Prix ticket op naam. Wij zetten alle tickets voor u op naam. Wij vragen u dus bij dezen om ons de namen (voor- en achternaam) door te geven van uw medereizigers.
- Een geldig identificatie document
- Een zogenaamd “Covid safe ticket” verplicht vanaf 12 jarigen en ouder, zie onderstaande:

Mogelijkheden voor een geldig “Covid safe ticket”, aan te tonen met de Corona Check App:
- Volledig gevaccineerd zijn met 2 doses (Pfizer, Moderna of AstraZeneca), reeds 2 weken lang. Volledig gevaccineerd zijn met 1 dosis (Janssen), reeds 4 weken lang.
- Een negatieve PCR test van maximaal 48 uur oud
- Een certificaat van herstel van Corona, niet ouder dan 6 maanden.

Als u de volledige informatie via https://www.spagrandprix.com naleest zult u ook iets lezen over een zogenaamd “Passenger Locater Form”. Dit is echter NIET nodig als u korter dan 48 uur in België verblijft.

Er is ook wat consternatie ontstaan over het al dan niet doorgaan van de Grand Prix van België. De organisatie heeft ons expliciet toegezegd dat voorlopig alle seinen gewoon op groen staan. Hier zullen we op moeten vertrouwen.
Wij als F1-travel-Limburg kunnen u in ieder geval verzekeren dat ALS de Grand Prix niet door zou mogen gaan of verreden wordt zonder publiek u uw volledige bedrag terug krijgt of u mag uw tickets doorschuiven naar 2022!

Indien u vragen heeft, schroom niet!

Met sportieve groet,

Team F1-travel-Limburg

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.