Tickets GP België op naam zetten vereenvoudigd

Gepubliceerd op 7 augustus 2021 om 12:19

Beste reiziger (of nog te worden klant) richting de Grand Prix van België,

Vorige week vroegen wij u om de namen van uw medereizigers naar de GP van België aan ons door te geven. Zodoende zouden wij alle e-tickets op naam zetten zodat dit correspondeert met het identiteitsbewijs en de Corona Check App van de reiziger. Zie ook Corona maatregelen voor Grand Prix van België. Na enkele terechte vragen van uw kant ("wat als een reiziger met ticket op naam bijvoorbeeld ziek wordt of een positieve PCR test aflevert?") kunnen we nu mededelen dat we in samenspraak met de organisatie van Spa-Francorchamps een eenvoudigere manier hebben ontwikkeld.

Elke klant welke de boeking heeft gemaakt krijgt op zijn of haar e-mail adres unieke weblinks toegestuurd. Elke weblink geeft de mogelijkheid om één ticket op de juiste naam te zetten. Heeft u bijvoorbeeld 4 zaterdagtickets besteld, dan krijgt u 4 unieke weblinks waarmee u elk ticket kunt personaliseren. U vult achtereenvolgens uw achternaam, uw voornaam, uw e-mailadres en uw telefoonnummer in. LET OP: dit kan slechts eenmaal. Zodra u op "Submit" klikt wordt uw ticket definitief aangemaakt met de door u opgegeven gegevens. Zie onderstaand screenshot voor een impressie.

Bovenstaande procedure geeft u de flexibiliteit om tot vlak voor het GP weekend de tickets op naam te zetten. Vergeet niet het e-ticket uit te printen, dit wordt in ieder geval geprefereerd aan de toegangspoort. Weet u alle namen van uw medereizigers reeds 100% zeker en bent u volledig gevaccineerd (en dus niet afhankelijk van een negatieve pcr-test) kunt u natuurlijk ook direct de tickets op naam zetten zodra u van ons de weblinks ontvangt.

Ook parkeertickets worden op bovenstaande manier gepersonaliseerd/aangemaakt.

Zoals eerder gecommuniceerd gaan wij ± 20 augustus alle tickets versturen, u zult deze dus ontvangen in de vorm van weblinks. 

We denken (en hopen) dat we u op deze wijze zo goed mogelijk van dienst zijn in deze vervelende tijden van Corona. Ook wij kijken reikhalzend uit naar 'gewone' evenementen en dat wij u weer volledig kunnen ontzorgen door alle (parkeer)tickets naar u op te sturen. We moeten nu helaas even vragen voor uw medewerking en we hopen er samen een top race weekend van te kunnen maken.

Indien u vragen heeft over bovenstaande staan wij uiteraard graag tot uw beschikking!

Met sportieve groet,

Team F1-travel-Limburg

 

Reactie plaatsen

Reacties

Eric van Alphen
2 jaar geleden

Heb eerste weblink gebruikt en ticket op mijn naam gezet.
Klik op submit onder formulier maar er gebeurt niets.

Luc, F1-travel-Limburg
2 jaar geleden

Dag Eric,
Ik heb even met u meegekeken. Als ik uw eerste weblink gebruik komt het ticket direct eruit, als PDF.
Dus het goede nieuws: het op naam zetten is gelukt en uw ticket is dus aangemaakt.
Het tweede ticket kunnen wij zien dat nog niets ingevuld is.
Als u ons een mailtje stuurt met de naam van uw mede-reiziger (tweede ticket) dan willen wij ook gerust de tickets downloaden en u toesturen.
Groetjes en we horen het graag,
Luc
F1-travel-Limburg
Indien u het nog niet heeft gedownload

Roel Doomen
2 jaar geleden

Beste F1 travel,

Super geregeld allemaal.
Ik heb voor de 1e keer via jullie tickets besteld, maar alles is perfect geregeld. Duidelijke en goede communicate.

In de toekomst zullen we zeker weer via jullie tickets bestellen!

Eric van Alphen
2 jaar geleden

Team F1 Travel Limburg bedankt !!
Alles super geregeld, duidelijke communicatie.
Volgende race kaarten worden weer bij jullie besteld.

Groet Eric, een blije F1 fan 👍