Laatste GP België? Laatste kaarten!

Gepubliceerd op 5 juli 2022 om 08:34

Zoals u wellicht al is opgevallen zijn vrijwel alle reizen en tickets bij F1-Travel-Limburg uitverkocht!
Er zijn nog slechts 2 soorten tickets te boeken, allebei voor de Belgische grand prix.

Het gaat om vrijdag tickets in de Speed Corner (€ 29,-) en zondag tickets (dus exclusief busreis) op de nieuw gebouwde Combes tribune (€ 249,-).

Over de Belgische grand prix gingen al langere tijd geruchten dat deze wel eens van de F1-kalender zou kunnen verdwijnen. En helaas lijkt dit de afgelopen weken te worden bevestigd. Doordat de nieuwe eigenaren vooral kijken naar globalisering (en geld), gaat dit ten koste van circuits met traditie, zoals Spa Francorchamps. Zeg nooit nooit, maar de GP van België ontbreekt op de concept kalender voor 2023 (evenals de GP van Frankrijk). Volgens goed ingelichte bronnen zou de enige kans op een race in 2023 kunnen zijn dat de GP van China niet doorgaat vanwege Corona beperkingen, of dat 1 van de nieuwe circuits niet op tijd gereed zou zijn.

Het zou om meerdere redenen ontzettend jammer zijn als deze race van de kalender gaat. Het is een bijna-thuis-race voor Max, het is een iconisch circuit met historie, maar het is vooral ook een bijna-thuis-race voor ons allemaal. De enige positieve draai die we eraan kunnen geven is: Er zijn bij F1-Travel-Limburg nog kaarten beschikbaar voor deze grand prix. Zorg dat je er dit jaar nog bij bent! Het kon wel eens de laatste keer zijn geweest...