Wie zijn wij en waar staan wij voor?

F1-travel-Limburg is een kleinschalige Formule 1 reisorganisatie, ontstaan uit het idee dat Formule 1 reizen persoonlijker, flexibeler én goedkoper aangeboden kunnen worden. Bovendien richt F1-travel-Limburg zich specifiek op de Limburgse markt. De meeste reisaanbieders zijn sterk georiënteerd vanuit de Randstad en laten zo de vele (internationale) vliegvelden in de buurt van Limburg links liggen. Uiteraard bent u bij F1-travel-Limburg ook van harte welkom als u níet woonachtig bent in Limburg. De vertreklocaties van de reizen zijn er echter altijd op geënt om goed bereikbaar te zijn vanuit Limburg (± 1 uur).

Waarin onderscheidt F1-Travel-Limburg zich?

Na zowel reizen op persoonlijke titel als met reisorganisaties gemaakt te hebben is bij ons het idee ontstaan om het beste uit twee werelden te combineren. Dit uit zich in de onderstaande kernwaarden van F1-travel-Limburg:

Flexibiliteit

Zoals hierboven vermeld combineren wij het beste uit twee werelden. Zodoende bieden wij F1-reizen aan waar bepaalde onderdelen (uiteraard) gezamenlijk zijn georganiseerd, echter heeft u eenmaal op de plaats van bestemming zelf de keuze in uw programma. De vlucht, het hotel, de bus transfer vliegveld-hotel en de GP-toegangstickets zijn voor u geboekt. Wanneer, en of u überhaupt, afreist naar het circuit op racedagen is volledig aan u zelf. Wilt u bijvoorbeeld op vrijdag het circuit bezoeken voor de vrije trainingen of verkent u liever de omgeving? Wilt u op zaterdag ruim van tevoren klaar zitten voor een Formule 2 of Formule 3 race en blijft u op het circuit tot het laatste motorgeronk verdwenen is, of is de kwalificatie van de Formule 1 voor u het hoogtepunt en wilt u de rest van de dag elders besteden? Aan u de keus! Dit betekent dat, in tegenstelling tot de meeste andere aanbieders, er géén bus transfers aangeboden worden vanuit het hotel richting circuit en vice versa. Bekijk per reis goed hoe u vanuit uw overnachtingsplaats het circuit kunt bereiken. Dit kan eenvoudig op basis van openbaar vervoer of shuttle bussen en uiteraard hebben wij dit reeds voor u uitgezocht. Onze hotels zijn altijd op minimale loopafstand van het openbaar vervoer gesitueerd. De reisbegeleiding ter plekke helpt u graag met de aankoop van kaartjes en/of met aanwijzingen m.b.t het openbaar vervoer of shuttle bussen.

Service

Elk reisgezelschap bij ons bestaat uit een groep van maximaal 50 personen. Binnen dit gezelschap bevinden zich áltijd minimaal 2 reisbegeleiders van F1-travel-Limburg. Zodoende heeft u van vertrek tot en met terugreis een vast aanspreekpunt en staan wij het gehele weekend voor u klaar!

In tegenstelling tot andere aanbieders bieden wij een complete reis aan zonder bijkomende kosten. Daarom zit u bij ons altijd kosteloos naast elkaar in het vliegtuig  en boeken wij de vlucht dusdanig dat voldoende bagage inclusief is!

Prijs-kwaliteitverhouding

Wij bieden voor elke Grand Prix de beste prijs! Vindt u ergens anders dezelfde reis voor een lagere prijs (nee, we betalen niet het verschil terug) kunt u twee dingen doen:

1. Boek de reis bij deze collega en wij wensen u alvast een fijne reis en een fantastisch raceweekend!

2. Mail naar info@f1-travel-limburg.nl en vertel ons welke reis u heeft gevonden. In ons antwoord zullen wij u uitleggen waarom onze reis duurder uitvalt. Kunnen wij dit niet uitleggen? Zie punt 1.

Zoals u wellicht al heeft opgemerkt als u ons reisaanbod bekijkt, is het een feit dat wij absoluut níet de goedkoopste GP-tickets opnemen in onze pakketreizen. Deze tickets zijn echter in onze ogen de best beschikbare wat betreft prijs-kwaliteitverhouding. Dit baseren wij op onze eigen bezoeken aan de desbetreffende Grand Prix. Vaak is een Grand Prix bezoek een éénmalig iets of in ieder geval iets wat men slechts éénmaal per jaar doet. We spreken wederom (helaas) uit eigen ervaring: laat uw weekend niet verpesten door mindere tickets en bijbehorende frustratie. Onze tickets betreffen altijd genummerde zitplaatsen met goed zicht op een (groot) uitdagend stuk circuit en zicht op een groot Tv-scherm zodat u niets van de race hoeft te missen.