Grand Prix van België 2023 Spa-Francorchamps

Spa Francorchamps

Een begrip op de formule 1 kalender met uitdagende en iconische secties als 'Eau Rouge', 'Les Combes' en 'Blanchimont'. En sinds enkele jaren is het ook min of meer de thuisrace van Max Verstappen. En dat is te zien aan de toeschouwers. Ook als u geen doorgewinterde race-fan bent, is het de moeite waard om de sfeer te proeven van deze Grand Prix dicht bij huis met tienduizenden andere Nederlandse fans! Vanwege deze laatste reden bieden we voor deze Grand Prix dan ook meerdere arrangementen aan.

In seizoen 2023 wordt op zaterdag 29 juli een Formule 1 sprint race gereden!

GP tickets: Speed Corner tribune tickets & Bronze toegangskaarten

Uw tickets op de Speedcorner Tribune betreffen (genummerde!) zitplaatsen op de met recht voor uw neus een groot TV-scherm zodat u niets van alle actie hoeft te missen en de race haarfijn kunt volgen.

Wilt u tussendoor graag even een rondje langs het circuit wandelen of rustig iets gaan eten? Dat kan! Uw plaatsen zijn immers enkel voor u gereserveerd en u kunt hier op elk gewenst moment gebruik van maken. 
U kunt ook kiezen voor Bronze toegangskaarten waarmee u op meerdere plaatsen langs het circuit plaats kunt nemen.

Reizen: Eigen vervoer of luxe busreis

Op vrijdag en zaterdag kunt u naar eigen inzicht afreizen richting Spa-Francorchamps. Op deze dagen valt de verkeerschaos relatief mee en kunt u op bijna alle tijdstippen goed aankomen en weer vertrekken vanaf het circuit. Uiteraard voorzien wij u van advies over de te rijden route, dit verzenden wij samen met de GP-tickets (e-tickets).

Kiest u voor een zondag ticket inclusief luxe busreis hoeft u enkel bij ons in te stappen en verder te genieten van alle ervaringen op het circuit! We vertrekken vroeg (± 06.00u) zodat we de files omzeilen en u niets hoeft te missen van alle racegeweld op het overvolle programma van de zondag met als absoluut hoogtepunt uiteraard de race van de Formule 1. 


Dit jaar bieden wij diverse opstapplaatsen aan verspreid over heel Limburg. Dus of u nu woonachtig bent in Noord- of Zuid-Limburg, u bent bij F1-travel-Limburg altijd aan het goede adres!

Opstapplaats 1: Carpoolplaats Herten, 05.30u

Opstapplaats 2: Carpoolplaats Urmond (vd Valk), 06.00u

Opstapplaats 3: Gemeentehuis Voerendaal, 06.30u

 

Gelieve in het bestelproces (bij de laatste stap) bij 'opmerkingen' aan te geven van welke opstapplaats u gebruik wenst te maken.

Ga snel naar onze meest gewilde reizen en tickets: HongarijeNederland & Oostenrijk. Of kijk welke reizen we nog meer aanbieden!