Grand Prix van Frankrijk 2020

LET OP: ONDERSTAANDE INFORMATIE BETREFT ONZE AANGEBODEN REIS VAN HET F1 SEIZOEN 2020

MOCHT U DE GRAND PRIX VAN FRANKRIJK IN 2021 WILLEN BEZOEKEN MAG U ONS GRAAG BENADEREN VIA INFO@F1-TRAVEL-LIMBURG.NL EN STELLEN WIJ VOOR U EEN PASSEND ARRANGEMENT SAMEN. 

ONDERSTAANDE KUNT U ALVAST DOORNEMEN EN GEEFT U EEN IDEE VAN DE MOGELIJKHEDEN:

 

De Franse GP is terug van weggeweest. Na jarenlang te zijn verreden op Magny Cours en Paul Ricard, verdween de GP tussen 2009 en 2017 om economische redenen van de kalender. Maar... sinds 2018 is de Franse GP terug, en wel op Paul Ricard, het zonnige circuit in de buurt van Marseille. Minpuntje is de afgelopen jaren de infrastructuur gebleken om op het circuit te geraken, maar daar hoeft u zich bij ons geen zorgen om te maken. Zie daarom snel onderstaand aanbod!

 

IDEAAL VOOR SPORTIEVE VRIENDENGROEPEN !

 

Naast al het racegeweld is er nog veel meer sport te beleven gedurende deze week in Zuid-Frankrijk. Zo kunt u op maandag 29 juni en dinsdag 30 juni de Tour de France bezichtigen op slechts 1 uur rijafstand van de camping!

Verder speelt "Ons Oranje" (hopelijk) op 27 of 28 juni de 1/8 finale op het EK 2020, dus met zijn allen voor het scherm op de camping en samen de 1/4 finale bereiken!

 

Richtprijzen: 7 dagen verblijf in luxe stacaravan inclusief weekend GP-ticket Sainte Baume 2 (t.w.v. € 375,-) =

 

       o.b.v. 3 personen = € 699,- per persoon

       o.b.v. 4 personen = € 639,- per persoon

       o.b.v. 5 personen = € 599,- per persoon

       o.b.v. 6 personen = € 579,- per persoon

GP-tickets: Sainte Baume 2 tribune

We hebben 30 tickets op de schitterende Sainte Baume 2 tribune bemachtigd. Vanuit hier heeft u geweldig zicht op het aanstormende geweld richting "Virage de l'Hôtel" (2). Vlak voor uw neus nemen de coureurs de op één na traagste bocht van het circuit, namelijk "Virage du Camp" (3). Hierna wordt het tempo opgevoerd in "Virage de la Sainte Baume" (4) en vervolgen de coureurs hun weg richting "Ligne droit du Mistral" (5) waar zij (de F1 wagens althans) de topsnelheid van 345 km/uur voor dit circuit zullen bereiken.

 

Verblijf: camping op loopafstand van het circuit

Maakt u zich geen zorgen over de gebrekkige infrastructuur rondom het circuit van Paul Ricard. U zit immers binnen 25 minuten (te voet!) op uw tribune! Geniet verder van alle vrijheden wat een verblijf op een camping met zich meebrengt. U verblijft in een luxe stacaravan, beschikbaar vanaf 3 personen met een maximum van 6 personen. 

Uw stacaravan staat 7 dagen voor u ter beschikking. Uw aankomstdag mag u zelf bepalen: maandag 22 juni, dinsdag 23 juni of woensdag 24 juni.

 

Vervoer: op basis van eigen vervoer

Aangezien zowel uw dag van aankomst als invulling van de week flexibel is, bieden wij deze reis in principe aan op basis van eigen vervoer.

Wilt u toch liever een vlucht? Vraag naar de mogelijkheden en wij zoeken samen met u naar een passende oplossing!

Kosten en boeking:

Aangezien er diverse keuzeopties (o.a. aantal personen, vervoer, aankomstdag) zijn bieden we deze reis niet aan via de webshop. Heeft u interesse in deze trip naar Zuid-Frankrijk, neem dan contact op via info@f1-travel-limburg.nl of het contactformulier en wij geven u zo spoedig mogelijk reactie inclusief passende (groeps)offerte.

 

Richtprijzen: 7 dagen verblijf in luxe stacaravan inclusief weekend GP-ticket Sainte Baume 2 (t.w.v. € 375,-) =

 

       o.b.v. 3 personen = € 699,- per persoon

       o.b.v. 4 personen = € 639,- per persoon

       o.b.v. 5 personen = € 599,- per persoon

       o.b.v. 6 personen = € 579,- per persoon