Grand Prix van Nederland 2022 (Zandvoort)
UITVERKOCHT

Zandvoort

Een jaar later dan verwacht, maar in het 1e weekend van september keert de Formule 1 dan echt terug in Nederland. Voor het eerst sinds 1985 zullen de grootste coureurs weer in Nederland te bewonderen zijn. Op een iconisch circuit, dat lichtelijk is aangepast om de hedendaagse Formule 1 auto's aan te kunnen. Zo is Zandvoort het eerste en enige circuit met kombochten. Zowel de Hugenholtzbocht alsook de Arie Luyendijkbocht hebben een aanzienlijke hellingsgraad gekregen, waardoor de coureur uit meerdere lijnen kan kiezen om de bocht te nemen.
In combinatie met de aanwezigheid van Max, die op dat moment hopelijk nog strijdt om het kampioenschap, is een spectaculair weekend verzekerd!

En u kunt erbij zijn!

GP-tickets: East Side Grand Stand 3 (GOUD!)

Als de Formule 1 terug in Nederland is, wilt u dit ook op een goede manier kunnen aanschouwen. En dat kan met de tickets die we voor u hebben. Het betreft namelijk gouden weekend-tickets op de East Side Grand Stand 3. Op de plattegrond is dit de gouden rechthoek ter hoogte van bocht 11. U heeft dan ook zicht op het lange rechte stuk, bocht 11, bocht 12 en een stuk richting bocht 13. Zoals u ziet maakt dit onderdeel uit van de 'arena' die men gaat creëren, waardoor u ook de nodige sfeer zult proeven. Het betreft genummerde vaste zitplaatsen, dus u hoeft niet bang te zijn dat u plaatsen zijn vergeven als u later bent of naar het toilet moet!

Prijzen en wijze van verzending worden later bekend gemaakt, mocht u reeds interesse hebben kunt u uiteraard contact met ons opnemen via info@f1-travel-limburg.nl 

Let op: Het betreft weekend-tickets, dus voor de zaterdag en de zondag! Dit in tegenstelling tot de passe-partouts, die ook de vrijdag bevatten.
En in tegenstelling tot onze andere reizen zal bij deze reis geen reisbegeleiding aanwezig zijn.

Reizen: Eigen vervoer (en evt. verblijf)

Omdat we niet kunnen beoordelen waar eenieder woont en omdat het om een beperkt aantal kaarten gaat, leek het ons verstandig om geen gezamenlijk vervoer aan te bieden. Zo is eenieder vrij in zijn of haar keuzes om vroeg of laat te gaan en om al dan niet te overnachten.

Ga snel naar onze meest gewilde reizen en tickets: BelgiëHongarije & Oostenrijk. Of kijk welke reizen we nog meer aanbieden!