Algemene Voorwaarden

Gepubliceerd op 2 oktober 2019 om 19:30

Momenteel wordt er (door een extern bedrijf) hard gewerkt aan het opstellen van de Algemene Voorwaarden en Privacy Policy van F1-travel-Limburg. De zogenaamde kleine lettertjes zijn er zowel voor u als voor F1-travel-Limburg zelf. Zodoende is het te allen tijde voor iedere betrokken partij helder wat er verwacht mag worden.

 

Komende week krijgen wij de conceptversie van deze Algemene Voorwaarden en Privacy Policy binnen, waarna wij z.s.m. overgaan tot definitieve versies. Want een definitieve versie betekent dat de eerste verkoop kan beginnen!

 

In eerste instantie gaan dan enkel de busreis en losse kaartverkoop van de GP van België van start. Onze overige reizen zijn namelijk zogenaamde “pakketreizen”*. Conform Nederlandse wetgeving dient de reisorganisator (F1-travel-Limburg) voor de verkoop van deze pakketreizen aangesloten te zijn bij een garantiefonds. Uiteraard zijn we hier al druk mee in de weer, we verwachten dit eind oktober definitief af te tikken waarna wij over kunnen gaan tot verkoop van de pakketreizen. De reisarrangementen naar Frankrijk, Hongarije en Italië zijn immers al bijna compleet!

 

*Definitie pakketreis:

Een door een reisorganisator samengestelde reis die bestaat uit tenminste 2 of meer van de volgende onderdelen:

- Toeristische dienst (zoals bijvoorbeeld toegangstickets)

- Personenvervoer (bijvoorbeeld vervoer per bus of vliegtuig)

- Accommodatie (bijvoorbeeld hotelovernachting of campingplaats)

- De reisduur is langer dan 24 uur.