Aanbod F1-travel-Limburg 2022

Gepubliceerd op 9 november 2021 om 16:24

Met het einde van een bloedstollende WK-strijd in zicht houden wij u graag op de hoogte van de voorbereidingen van F1-travel-Limburg voor het Formule 1 seizoen van 2022.


Ook in 2022 reizen wij weer af naar Boedapest voor de Grand Prix van Hongarije en uiteraard naar onze zuiderburen voor de Grand Prix van Spa-Francorchamps. Nieuw op het reisprogramma, op veler verzoek, is de Grand Prix van Oostenrijk!

GP België: losse tickets op de populaire Speedcorner tribune beschikbaar voor zowel vrijdag, zaterdag als zondag. Zondag, indien gewenst, inclusief busvervoer met 3 opstapmogelijkheden in Limburg.

GP Hongarije: een reis op basis van eigen vervoer. F1-travel-Limburg biedt u de keuze uit GP-tickets op de Red Bull tribune of de Bronze tribune. Hotel hartje centrum Boedapest, 3 overnachtingen inclusief ontbijt.

GP Oostenrijk: een (groeps)reis op basis van eigen vervoer. F1-travel-Limburg biedt u de keuze uit GP-tickets op de populaire Grandstand Mitte of General Admission tickets. We hebben een sfeervolle accommodatie op 30 minuten reisafstand van het circuit exclusief voor F1-travel-Limburg tot onze beschikking. Deze accommodatie beschikt over een eigen ontbijtzaal (ontbijt inclusief) waar tevens avondeten (optioneel) wordt aangeboden. Verder is er een café gedeelte en buitenterras waar u elke avond uw avonturen kunt delen met mede Formule 1 fanaten en waar het wellicht tot laat gezellig zal zijn… Maximaal 45 deelnemers, VOL = VOL

 

De komende periode maken wij elke week een GP-arrangement bekend op onze socials en website met meer details en uiteraard ook de prijzen.
Mocht u reeds interesse hebben in één van bovenstaande reizen en verzekerd willen zijn van een plekje, neem graag contact op via info@f1-travel-limburg.nl

Met sportieve groet,

Team F1-travel-Limburg